Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL | loker solo

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. Vele factoren in een degelijke auto veiligheidsnormen gebruikt in de dagelijkse activiteiten. Een van de belangrijkste voorbeeld is het type van banden op de weg omstandigheden. Bandenslijtage is niet in overeenstemming met de wegen zal zeker schadelijk voor veel gebruikers vanwege de leeftijd van de band zal niet lang duren. Daarnaast, kan dit resulteren in schade aan de constructie van auto's.

Op dit moment, veel merken van banden in de markt. Natuurlijk moeten we voorzichtig zijn bij het kiezen van de merken en types van banden in overeenstemming met de wegen die zullen worden doorgegeven elke dag. Nogal moeilijk inderdaad voor mensen die de eerste hand ervaring hebben in het kiezen van een merk en type band. Als u last heeft van deze dingen in het kiezen van een autoband, Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. GT Radial kan een goede keuze te zijn. Ik hecht waarde aan deze overweging van bedrijven die ze produceren.

Is PT. TBK bedrijf Elephant land jongen die heeft ontwikkeld, een van het merk GT Radial banden. In termen van de ervaring van een bedrijf opgericht in 1951, zodat kan worden verantwoord in het produceren van banden in overeenstemming met de wegen in Indonesië. Sinds het bedrijf heeft diverse soorten en modellen van banden van fietsbanden tot autobanden. Die ervaring maakte zeker PT. Elephant Tbk om naar een veel hoe je een goede band voor de toestand van de wegen in Indonesië die een tropisch klimaat heeft te maken te leren kennen.

Bekijk een stukje geschiedenis van de vestiging van PT. Elephant Tbk blijven wat zijn de voordelen van Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. PT. Elephant is opgericht in 1951 en begon de productie door het produceren van fietsbanden buiten en binnen. In 1973 een technische bijstand overeenkomst en ondertekend door Inoue Rubber Company of Japan om motorbanden te produceren. En in 1981 PT. Elephant Tbk herwinnen technische bijstand van de Yokohama Rubber Company aan de productie van partijdigheid banden voor commerciële voertuigen en passagiers te starten. Kijkend naar deze ontwikkelingen in 1993 begon het bedrijf met de productie van commercieel radiaalbanden voor personenauto's en lichte vrachtwagens. En volgend jaar van het bedrijf ontvangen kwaliteitscertificaat, zoals E-mark van de Europese Gemeenschap en in aanmerking komt en het Ministerie van Vervoer regelgeving die nodig is voor de Amerikaanse markt.

Afgaande op de ervaring en de resultaten van PT productie van banden. Olifant Tbk niet verbaasd zijn als de band de productie Tbk PT Gajah Tunggal verkregen vele onderscheidingen als de beste banden in Indonesië en internationaal.

In Indonesië markt tot op dit moment in het merk GT Radial personenauto segment is nog steeds niet afschrikken. Op dit moment GT Radial banden zijn gebruikt als een Original Equipment Manufacturer (OEM) meer dan een grote fabrikant van het voertuig in Indonesië, zoals Toyota en Daihatsu.

Misschien heb je ooit afgevraagd waarom elk nieuw product PT Gajah Tunggal altijd in de vraag van de consument? Dat komt omdat bedrijven zijn altijd 'horen' de wens van de consument in het creëren van nieuwe banden producten. En het is niet moeilijk omdat bedrijven proberen altijd te presenteren en aan de gemeenschap te sluiten.

Het is duidelijk dat het product van de grootste bandenfabrikant van Zuidoost-Azië in staat is te concurreren en een topmerk beste autobanden markt te worden in Indonesië. En in staat om goed te concurreren met de buitenlandse merken die beroemd zijn als Bridgestone.

En natuurlijk veel kreeg ook onderscheidingen van verschillende groepen of instanties, zoals het verlenen Primaniyarta Award van het ministerie van Handel in 2008 en deze prijs wordt rechtstreeks door de president van de Republiek Indonesië Susilo Bambang Yudhoyono als een van de beste nationale bedrijven in termen van "global brand development '.

Verdeling van Onderzoek en Ontwikkeling Strong speelt een belangrijke rol. In dit gedeelte ingevuld door deskundigen gekwalificeerd en competent in hun respectieve domeinen. Veel van de deskundigen is afgestudeerd aan de Polytechnic Olifant, die een van de grootste onderwijsinstellingen in Indonesië omvat.

Uit onderzoek en ontwikkeling afdeling zijn later geboren en in 2010 CHAMPIRO Eco World Record Museum van Indonesië gaf een award voor de eerste van de categorie milieuvriendelijke geproduceerde banden diIndonesia.


Niet alleen dat, het product band CHAMPIRO hpy kreeg ook een award met Amazing Record 200 van Auto Bild magazine voor duurzaamheid, kwaliteit en prestaties van de band na het testen menggeber Sentul International Circuit tijdens de 200 ronden met slechts een set banden.

Het zal zeker hinder ondervinden als de Elephant niet beschikt over een solide financiële kracht en lopen met een goede corporate governance (deugdelijk bestuur).

De erkenning kwam van Euromoney Magazine in september 2006 waarbij de award Best Managed Company in Azië Indonesië verleent. En opnieuw Olifant in de jaren van 2011 hebben de genade van een award als een van de top 10 in Indonesië best geleide ondernemingen van FinaneAsia magazine en een van de top 10 in Indonesië best presterende bedrijven uit de Forbes magazine.

PT Gajah Tunggal Tbk, als de producent van GT Radial banden in oktober 2009 geproduceerd GT Radial CHAMPIRO hpy, en in juni van 2010 opnieuw uit te vinden GT Radial CHAMPIRO ECO, dit is een vorm van een bedrijf dat de noodzaak om de natuur te behouden, als onderdeel van voelt de automotive wereld. Het bedrijf heeft ook een missie om een ??milieuvriendelijke band te maken en te houden het betaalbaar voor de mensen in Indonesië. Dit product kreeg ook waardering van de MURI award voor de categorie, gezien de eerste nationale fabrikant van milieuvriendelijke band.

Dat is Bewijsstuk Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL, zo natuurlijk ook de reistijd onthoudt tot 60 jaar, het bedrijf is nog steeds aandacht en een plaats in de harten van de mensen in de bandenindustrie in Indonesië zijn strenger. Dat gezegd hebbende, de prijs is een waar testament aan de consistentie van het bedrijf bij het handhaven van de kwaliteit.

Popular Posts

 
© 2010 LOWONGAN KERJA JOGJAKARTA SOLO
Template by : O-Zone Blogger